Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
החובט Hapoel Tel-Aviv
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Mishan verovert de bal door een tackle van achteren. Mishan geeft een lange en hoge pass. Saban rent richting de bal. Mish`an is nu in balbezit. Mish`an haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
החובט - Hapoel Tel-Aviv 1:0

2e minuut.
Saban raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Banin komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Mishan geeft de bal voor. Ben Ami rent richting de bal. Tubi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tubi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

28e minuut.
Erez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mish`an bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erez. Mish`an raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mish`an neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Erez speelt de bal door. Ben Ami bereikt de bal nog maar net als eerste. Mish`an is nu in balbezit. Mish`an draait met de bal, schiet en ... Kol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
החובט - Hapoel Tel-Aviv 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: החובט 24%, Hapoel Tel-Aviv 76%.
החובט - Hapoel Tel-Aviv 2:0

48e minuut.
Mishan passt de bal zonder na te denken. Mimer heeft problemen om de bal te vangen. Mimer geeft een lange en hoge pass. Mish`an is nu in balbezit. Mish`an schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Erez is nu in balbezit. Mishan verovert de bal door een tackle van achteren. Erez is nu in balbezit. Mishan onderschept slim de pass. Mishan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ros passt de bal met de wreef. Mishan is nu in balbezit. Elemelech onderschept slim de pass. Ros rent richting de bal. Ros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bezalel met de inworp. Elemelech rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Mishan ... Strafschop! Directe rode kaart, Mishan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mishan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Elemelech is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Elemelech legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Gutman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
החובט - Hapoel Tel-Aviv 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: החובט 52%, Hapoel Tel-Aviv 48%.
החובט - Hapoel Tel-Aviv 2:1