Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
החובט klapers futbol club
Normal Tactiek 343
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Ben Zakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Zakai probeert naar een medespeler te passen. Križek rent richting de bal. Križek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
החובט - klapers futbol club 0:1

12e minuut.
Mimer onderschept slim de pass. Udi onderschept slim de pass. Udi passt de bal in één keer door. Janach bereikt de bal nog maar net als eerste. Janach draait met de bal, schiet en ... Gutman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Udi verovert de bal door een tackle van achteren. Udi speelt de bal door. Attia speelt de bal door. Kadori rent richting de bal. Kadori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: החובט 63%, klapers futbol club 37%.
החובט - klapers futbol club 0:1

50e minuut.
Klungelig pakt Attia de bal. Udi is nu in balbezit. Udi speelt de bal door. Janach is nu in balbezit. Janach schiet op doel. Gutman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Tafta rent richting de bal. Mish`an onderschept slim de pass. Mish`an probeert naar een medespeler te passen. Banin is nu in balbezit. Banin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kadori passt de bal zonder na te denken. Banin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusanov onderschept slim de pass. Mish`an rent richting de bal. Mish`an draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Yona is nu in balbezit. Inworp. Yona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mish`an bereikt de bal nog maar net als eerste. Mish`an haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: החובט 49%, klapers futbol club 51%.
החובט - klapers futbol club 0:1