Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
تةبنلتسنمتابل srour
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Lanchner rent richting de bal. Lavi onderschept slim de pass. Peleg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavi verovert de bal door een tackle van achteren. Lavi haalt uit met een fantastische trap. Zilber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Menashe geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Torjman de bal onder controle te krijgen. Lavi is nu in balbezit. Lavi haalt uit met een fantastische trap. Zilber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
تةبنلتسنمتابل - srour 0:1

12e minuut.
Zaretzki speelt de bal door. Lavi rent richting de bal. Peleg is nu in balbezit. Lavi onderschept slim de pass. Lavi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Zilber met een harde bal richting middenveld. Zaretzki is nu in balbezit. Mashich begaat een overtreding. Mashich krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Torjman geeft de bal voor. Shmariaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Shmariaho met een sublieme pass. Antebi is nu in balbezit. Antebi haalt uit met een fantastische trap. Hassan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Degani probeert naar een medespeler te passen. Shum is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antebi. Antebi krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Antebi onderschept slim de pass. Degani rent richting de bal. Antebi rent richting de bal. Degani bereikt de bal nog maar net als eerste. Degani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
تةبنلتسنمتابل - srour 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: تةبنلتسنمتابل 55%, srour 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
تةبنلتسنمتابل - srour 1:1

57e minuut.
Degani is nu in balbezit. Menashe verovert de bal door een tackle van achteren. Menashe passt de bal met de wreef. Lavi is nu in balbezit. Lavi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Menashe passt de bal in één keer door. Antebi rent richting de bal. Kenda verovert de bal door een tackle van achteren. Degani bereikt de bal nog maar net als eerste. Degani haalt uit met een fantastische trap. Hassan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
تةبنلتسنمتابل - srour 2:1

88e minuut.
Yehiel speelt de bal door. Lavi is nu in balbezit. Lanchner is nu in balbezit. Lavi onderschept slim de pass. Lavi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
تةبنلتسنمتابل - srour 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: تةبنلتسنمتابل 41%, srour 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
تةبنلتسنمتابل - srour 2:2