Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
khaleel11 Ramat Verber Blues
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Keise kopt de bal weg. Afek heeft problemen om de bal te vangen. Seti is nu in balbezit. Seti draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Shen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Keise neemt de hoekschop. Silvas controleert de bal met de borst. Deree bereikt de bal nog maar net als eerste. Deree schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Malul met een sublieme pass. Keise is nu in balbezit. Keise passt de bal met de wreef. Deree bereikt de bal nog maar net als eerste. Deree schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Nir bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarosi onderschept slim de pass. Azulay rent richting de bal. Azulay speelt de bal door. Nir geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Hamod trapt de bal weg. Keise bereikt de bal nog maar net als eerste. Keise passt de bal met de wreef. Deree is nu in balbezit. Deree haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Hamod trapt de bal weg van het doel. Keise kopt de bal weg. Klungelig pakt Koretzki de bal. Gabay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Deree is nu in balbezit. Silvas is nu in balbezit. Deree verovert de bal door een tackle van achteren. Seti rent richting de bal. Seti haalt uit met een fantastische trap. Hamod kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Malul heeft problemen om de bal te vangen. Koretzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Malul tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koretzki raakt geblesseerd tijdens het duel. Koretzki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sarosi rent richting de bal. Nir verovert de bal door een tackle van achteren. Nir passt de bal zonder na te denken. Seti is nu in balbezit. Seti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khaleel11 37%, Ramat Verber Blues 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
khaleel11 - Ramat Verber Blues 0:0

49e minuut.
Sarosi rent richting de bal. Sarosi geeft de bal voor. Inworp. Nir met een snelle inworp. Seti geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Deree de bal. Afek is nu in balbezit. Seti is nu in balbezit. Seti draait met de bal, schiet en ... Deree probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Nir is nu in balbezit. Nir passt de bal met de wreef. Silvas met een sublieme pass. Klungelig pakt Gabay de bal. Gabay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Nachayssi probeert naar een medespeler te passen. Deree rent richting de bal. Daar is Seti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deree is nu in balbezit. Deree haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
khaleel11 - Ramat Verber Blues 1:0

85e minuut.
Silvas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zilbershtein komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khaleel11 68%, Ramat Verber Blues 32%.
khaleel11 - Ramat Verber Blues 1:0