Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hapoel Tel-Aviv YAIR
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


15e minuut.
Hadida zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Erez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kenda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kenda zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Ben David de bal. Hadida rent richting de bal. Ben David legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ben David krijgt een gele kaart. Hadida wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kenda zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel-Aviv - YAIR 0:1

31e minuut.
Erez geeft een hoge lob. Kenda rent richting de bal. Kenda passt de bal met de wreef. Gita is nu in balbezit. Gita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Efhraym onderschept slim de pass. Efhraym passt de bal in één keer door. Shina rent richting de bal. Ros onderschept slim de pass. Ros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hapoel Tel-Aviv - YAIR 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Tel-Aviv 59%, YAIR 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hapoel Tel-Aviv - YAIR 1:1

64e minuut.
Meler bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg begaat een overtreding. Meler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yadid zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gita rent richting de bal. Gita haalt uit met een fantastische trap. Kol maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Iyshay de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel-Aviv - YAIR 1:2

74e minuut.
Almushnino is nu in balbezit. Almushnino passt de bal in één keer door. Leibovish rent richting de bal. Ros onderschept slim de pass. Ros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Tel-Aviv 57%, YAIR 43%.
Hapoel Tel-Aviv - YAIR 1:2