Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YAIR Hapoel Tel-Aviv
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Elemelech rent richting de bal. Gita verovert de bal door een tackle van achteren. Tubi rent richting de bal. Gita onderschept slim de pass. Gita draait met de bal, schiet en ... Kol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Goldberg geeft een hoge lob. Shina kopt de bal weg. Daar is Almushnino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elemelech bereikt de bal nog maar net als eerste. Elemelech schiet op doel. Peretz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Almushnino passt de bal zonder na te denken. Iyshay is nu in balbezit. Ben Shimon is nu in balbezit. Gita is nu in balbezit. Gita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YAIR - Hapoel Tel-Aviv 1:0

11e minuut.
Zohar is nu in balbezit. Mordehai rent richting de bal. Zohar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zohar krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Kol trapt de bal weg. Yadid bereikt de bal nog maar net als eerste. Yadid geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gita de bal. Gita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Erez kopt de bal weg. Yadid rent richting de bal. Elemelech verovert de bal door een tackle van achteren. Elemelech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
YAIR - Hapoel Tel-Aviv 1:1

23e minuut.
Daar is Almushnino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almushnino met een sublieme pass. Klungelig pakt Elemelech de bal. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Erez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Efhraym komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Bezalel verovert de bal door een tackle van achteren. Bezalel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leibovish de bal. Elemelech is nu in balbezit. Elemelech schiet op doel. Peretz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAIR 42%, Hapoel Tel-Aviv 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YAIR - Hapoel Tel-Aviv 1:1

46e minuut.
Elemelech raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Elhadad komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Elhadad schiet op doel. Peretz met een sublieme pass. Tubi kopt de bal weg. Elhadad rent richting de bal. Elhadad schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Efhraym kopt de bal weg. Leibovish probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ros rent richting de bal. Ros haalt uit met een fantastische trap. Nahmias probeert de bal aan de voet te houden. Peretz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAIR 55%, Hapoel Tel-Aviv 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YAIR - Hapoel Tel-Aviv 1:1