Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
klapers futbol club srour
343 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Križek onderschept slim de pass. Križek passt de bal met de wreef. Janach rent richting de bal. Janach haalt uit met een fantastische trap. Harush probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
klapers futbol club - srour 1:0

11e minuut.
Zaretzki rent richting de bal. Zaretzki geeft een lange en hoge pass. Rusanov heeft problemen om de bal te vangen. Lavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Janach kopt de bal weg. Udi heeft problemen om de bal te vangen. Križek rent richting de bal. Križek haalt uit met een fantastische trap. Saban probeert de bal aan de voet te houden. Harush verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Barcena geeft een hoge lob. Klungelig pakt Saban de bal. Janach rent richting de bal. Janach schiet op doel. Saban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Janach raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Avinou komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Kadori raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Halayla komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Badash met een sublieme pass. Solomon kopt de bal weg. Daar is Azulay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avinou is nu in balbezit. Avinou draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klapers futbol club 53%, srour 47%.
klapers futbol club - srour 1:0

48e minuut.
Solomon passt de bal in één keer door. Ben Zakai is nu in balbezit. Azulay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Azulay krijgt een gele kaart. Ben Zakai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barcena zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Križek is nu in balbezit. Križek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
klapers futbol club - srour 2:0

49e minuut.
Azulay geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ben Zakai met de inworp. Halayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Halayla geeft de bal voor. Harush probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Križek bereikt de bal nog maar net als eerste. Udi is nu in balbezit. Udi passt de bal zonder na te denken. Avinou bereikt de bal nog maar net als eerste. Avinou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Saban rent richting de bal. Saban geeft de bal voor. Zaretzki kopt de bal weg. Lavi is nu in balbezit. Lavi haalt uit met een fantastische trap. Badash probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klapers futbol club 47%, srour 53%.
klapers futbol club - srour 2:0