Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
srour klapers futbol club
Normal Tactiek 343
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon geeft een hoge lob. Kenda probeert de bal aan de voet te houden. Križek bereikt de bal nog maar net als eerste. Križek draait met de bal, schiet en ... Hassan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Hamod is nu in balbezit. Swissa onderschept slim de pass. Swissa speelt de bal door. Križek rent richting de bal. Križek schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Kenda met een sublieme pass. Inworp. Solomon met een snelle inworp. Swissa bereikt de bal nog maar net als eerste. Swissa geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Križek rent richting de bal. Križek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Unger trapt de bal weg van het doel. Swissa kopt de bal weg. Daar is Menashe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Križek is nu in balbezit. Križek draait met de bal, schiet en ... Hassan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Kadori bereikt de bal nog maar net als eerste. Menashe onderschept slim de pass. Menashe probeert naar een medespeler te passen. Križek rent richting de bal. Križek schiet op doel. Hassan bokst de bal weg.

39e minuut.
Swissa passt de bal in één keer door. Križek rent richting de bal. Swissa bereikt de bal nog maar net als eerste. Janach rent richting de bal. Janach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Swissa de bal. Swissa probeert naar een medespeler te passen. Israel is nu in balbezit. Križek rent richting de bal. Križek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: srour 57%, klapers futbol club 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
srour - klapers futbol club 0:0

46e minuut.
Swissa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Swissa verovert de bal door een tackle van achteren. Swissa passt de bal zonder na te denken. Solomon geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Yehiel geeft een lange en hoge pass. Torjman rent richting de bal. Torjman passt de bal zonder na te denken. Zaretzki rent richting de bal. Zaretzki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kadori bereikt de bal nog maar net als eerste. Menashe probeert naar een medespeler te passen. Tafta rent richting de bal. Lavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Ben Zakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Zakai geeft de bal voor. Hamod probeert de bal aan de voet te houden. Janach is nu in balbezit. Janach schiet op doel. Hassan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Swissa is nu in balbezit. Swissa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
srour - klapers futbol club 0:1

74e minuut.
Solomon rent richting de bal. Solomon passt de bal met de wreef. Janach is nu in balbezit. Swissa bereikt de bal nog maar net als eerste. Swissa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
srour - klapers futbol club 0:2

77e minuut.
Swissa kan de bal niet met de borst controleren. Shum bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Swissa zijn tegenspeler op de grond. Swissa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: srour 62%, klapers futbol club 38%.
srour - klapers futbol club 0:2