Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YAIR khaleel11
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Kenda onderschept slim de pass. Kenda geeft de bal voor. Vakrat rent richting de bal. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita draait met de bal, schiet en ... Paal!

15e minuut.
Seti verovert de bal door een tackle van achteren. Seti passt de bal zonder na te denken. Nahmias verovert de bal door een tackle van achteren. Deree is nu in balbezit. Deree draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YAIR - khaleel11 0:1

32e minuut.
Visinka onderschept slim de pass. Visinka geeft een hoge lob. Azulay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deree bereikt de bal nog maar net als eerste. Deree schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YAIR - khaleel11 0:2

41e minuut.
Deree rent richting de bal. Almushnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Deree verovert de bal door een tackle van achteren. Deree schiet op doel. Peretz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAIR 53%, khaleel11 47%.
YAIR - khaleel11 0:2

69e minuut.
Koretzki is nu in balbezit. Yadid verovert de bal door een tackle van achteren. Yadid geeft de bal voor. Klungelig pakt Gita de bal. Gita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Vakrat is nu in balbezit. Meler onderschept slim de pass. Meler geeft een lange en hoge pass. Daar is Kenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kenda haalt uit met een fantastische trap. Revivo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Meler is nu in balbezit. Meler geeft de bal voor. Almushnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almushnino draait met de bal, schiet en ... Azulay probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAIR 37%, khaleel11 63%.
YAIR - khaleel11 0:2