Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
khaleel11 YAIR
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.5
matig Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Koretzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Shimon verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Shimon probeert naar een medespeler te passen. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
khaleel11 - YAIR 0:1

8e minuut.
Daar is Almushnino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seti onderschept slim de pass. Seti met een sublieme pass. Deree bereikt de bal nog maar net als eerste. Deree haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ben Shimon passt de bal in één keer door. Shmargad probeert naar een medespeler te passen. Seti bereikt de bal nog maar net als eerste. Deree is nu in balbezit. Deree schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Klungelig pakt Yadid de bal. Ben Shimon rent richting de bal. Ben Shimon passt de bal met de wreef. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Peretz rent richting de bal. Peretz geeft een hoge lob. Daar is Ben Shimon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seti is nu in balbezit. Seti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Almushnino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Keise zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seti rent richting de bal. Seti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
khaleel11 - YAIR 1:1

31e minuut.
Almushnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Deree is nu in balbezit. Seti is nu in balbezit. Seti draait met de bal, schiet en ... Nahmias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
khaleel11 - YAIR 2:1

41e minuut.
Yadid speelt de bal door. Seti rent richting de bal. Seti probeert naar een medespeler te passen. Deree rent richting de bal. Deree draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khaleel11 38%, YAIR 62%.
khaleel11 - YAIR 2:1

51e minuut.
Ben Shimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Shimon speelt de bal door. Vranjes rent richting de bal. Gita verovert de bal door een tackle van achteren. Gita haalt uit met een fantastische trap. Paal! Revivo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Klungelig pakt Meler de bal. Seti bereikt de bal nog maar net als eerste. Seti met een sublieme pass. Deree rent richting de bal. Deree schiet op doel. Peretz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
khaleel11 - YAIR 3:1

64e minuut.
Nir rent richting de bal. Nir probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nahmias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seti bereikt de bal nog maar net als eerste. Seti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khaleel11 45%, YAIR 55%.
khaleel11 - YAIR 3:1