Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ramat Verber Blues Hapoel Tel-Aviv
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten waardeloos
hopeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Berger met een sublieme pass. Bezalel is nu in balbezit. Sarosi begaat een overtreding. Sarosi krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Shen rent richting de bal. Afek rent richting de bal. Ros verovert de bal door een tackle van achteren. Ros draait met de bal, schiet en ... Shen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ramat Verber Blues - Hapoel Tel-Aviv 0:1

20e minuut.
Zohar geeft een lange en hoge pass. Zilbershtein rent richting de bal. Ros onderschept slim de pass. Elemelech is nu in balbezit. Elemelech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ramat Verber Blues - Hapoel Tel-Aviv 0:2

24e minuut.
Pralija bereikt de bal nog maar net als eerste. Elemelech onderschept slim de pass. Afek bereikt de bal nog maar net als eerste. Elemelech onderschept slim de pass. Elemelech schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Berger rent richting de bal. Berger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zilbershtein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shayzinger geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pralija verovert de bal door een tackle van achteren. Tubi rent richting de bal. Tubi probeert naar een medespeler te passen. Zohar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zohar geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Goldberg probeert naar een medespeler te passen. Zilbershtein heeft problemen om de bal te vangen. Gabay is nu in balbezit. Gabay draait met de bal, schiet en ... Kol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ramat Verber Blues - Hapoel Tel-Aviv 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ramat Verber Blues 65%, Hapoel Tel-Aviv 35%.
Ramat Verber Blues - Hapoel Tel-Aviv 1:2

49e minuut.
Elemelech haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zilbershtein de bal onder controle te krijgen. Gabay rent richting de bal. Gabay geeft een hoge lob. Zohar kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ramat Verber Blues 43%, Hapoel Tel-Aviv 57%.
Ramat Verber Blues - Hapoel Tel-Aviv 1:2