Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
srour YAIR
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Lavi verovert de bal door een tackle van achteren. Almushnino verovert de bal door een tackle van achteren. Almushnino met een sublieme pass. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Zaretzki passt de bal met de wreef. Lavi rent richting de bal. Almushnino begaat een overtreding. Almushnino krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Gita heeft problemen om de bal te vangen. Kenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenda passt de bal met de wreef. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Baumel rent richting de bal. Azulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kenda krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Leibovish geeft de bal voor. Inworp. Torjman met een snelle inworp. Zaretzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaretzki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: srour 57%, YAIR 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
srour - YAIR 0:0

53e minuut.
Shina geeft de bal voor. Inworp. Yehiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaretzki is nu in balbezit. Zaretzki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Yehiel geeft een lange en hoge pass. Leibovish bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman onderschept slim de pass. Lavi is nu in balbezit. Lavi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kenda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Menashe. Kenda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yadid zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Meler bereikt de bal nog maar net als eerste. Meler geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Almushnino de bal onder controle te krijgen. Zaretzki rent richting de bal. Zaretzki speelt de bal door. Lavi rent richting de bal. Lavi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yehiel met een snelle inworp. Yadid rent richting de bal. Zaretzki verovert de bal door een tackle van achteren. Zaretzki geeft een lange en hoge pass. Peretz bokst de bal weg. Lavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
srour - YAIR 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: srour 45%, YAIR 55%.
srour - YAIR 1:0