Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YAIR srour
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Menashe speelt de bal door. Mordehai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaretzki. Zaretzki krijgt een gele kaart. Mordehai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yadid met een snel genomen vrije trap. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kenda rent richting de bal. Azulay begaat een overtreding. Kenda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Almushnino neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal rolt over de achterlijn. Harush met een harde bal richting middenveld. Hadida controleert de bal met de borst. Hadida geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Harush probeert naar een medespeler te passen. Yadid kopt de bal weg. Azulay rent richting de bal. Kenda onderschept slim de pass. Kenda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Menashe verovert de bal door een tackle van achteren. Menashe geeft een lange en hoge pass. Shina probeert de bal aan de voet te houden. Lavi rent richting de bal. Lavi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Torjman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Shina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaretzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaretzki draait met de bal, schiet en ... Peretz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YAIR - srour 0:1

23e minuut.
Menashe speelt de bal door. Zaretzki is nu in balbezit. Zaretzki passt de bal in één keer door. Lavi is nu in balbezit. Lavi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kenda geeft de bal voor. Inworp. Meler met een snelle inworp. Kenda is nu in balbezit. Kenda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Lavi passt de bal zonder na te denken. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leibovish legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Torjman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lavi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
YAIR - srour 0:2

45e minuut.
Baumel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shum komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAIR 45%, srour 55%.
YAIR - srour 0:2

79e minuut.
Kenda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ben Shimon komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Zaretzki rent richting de bal. Zaretzki passt de bal met de wreef. Leibovish rent richting de bal. Lavi verovert de bal door een tackle van achteren. Lavi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Azulay rent richting de bal. Gita onderschept slim de pass. Azulay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Azulay krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAIR 38%, srour 62%.
YAIR - srour 0:2