Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
khaleel11 klapers futbol club
Normal Tactiek 343
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Križek passt de bal in één keer door. Deree bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcena is nu in balbezit. Seti bereikt de bal nog maar net als eerste. Seti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Tafta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dayan met de inworp. Seti is nu in balbezit. Seti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ben Zakai met de inworp. Udi geeft de bal voor. Vranjes heeft problemen om de bal te vangen. Avinou rent richting de bal. Avinou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Halayla probeert naar een medespeler te passen. Avinou rent richting de bal. Avinou geeft een hoge lob. Križek rent richting de bal. Križek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Koretzki rent richting de bal. Križek onderschept slim de pass. Križek passt de bal zonder na te denken. Avinou bereikt de bal nog maar net als eerste. Avinou schiet op doel. Revivo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Križek rent richting de bal. Udi bereikt de bal nog maar net als eerste. Križek is nu in balbezit. Udi is nu in balbezit. Udi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khaleel11 55%, klapers futbol club 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
khaleel11 - klapers futbol club 0:0

61e minuut.
Solomon geeft een hoge lob. Dayan kopt de bal weg. Daar is Avinou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Križek bereikt de bal nog maar net als eerste. Križek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Dayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Udi onderschept slim de pass. Udi passt de bal met de wreef. Križek is nu in balbezit. Križek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Ben Zakai onderschept slim de pass. Ben Zakai geeft een lange en hoge pass. Revivo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Križek rent richting de bal. Križek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
khaleel11 - klapers futbol club 0:1

71e minuut.
Nir rent richting de bal. Ben Zakai verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Zakai geeft een hoge lob. Križek maakt een snoekduik en kopt de bal. Revivo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Avinou rent richting de bal. Avinou passt de bal met de wreef. Križek rent richting de bal. Križek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
khaleel11 - klapers futbol club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khaleel11 60%, klapers futbol club 40%.
khaleel11 - klapers futbol club 0:2