Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ramat Verber Blues srour
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Gabay verovert de bal door een tackle van achteren. Gabay probeert naar een medespeler te passen. Karagula rent richting de bal. Zeev verovert de bal door een tackle van achteren. Zeev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Afek kopt de bal weg. Azulay rent richting de bal. Zeev verovert de bal door een tackle van achteren. Gabay is nu in balbezit. Gabay haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Torjman schiet op doel. Shen kopt de bal weg. Yehiel rent richting de bal. Lavi is nu in balbezit. Lavi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ramat Verber Blues - srour 0:1

27e minuut.
Daar is Karagula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeev rent richting de bal. Azulay onderschept slim de pass. Gabay onderschept slim de pass. Gabay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Menashe geeft de bal voor. Inworp. Malul met een snelle inworp. Gabay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabay geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ramat Verber Blues 52%, srour 48%.
Ramat Verber Blues - srour 0:1

60e minuut.
Pralija is nu in balbezit. Yehiel verovert de bal door een tackle van achteren. Yehiel passt de bal in één keer door. Lavi heeft problemen om de bal te vangen. Lavi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Israel kopt de bal weg. Inworp. Torjman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaretzki is nu in balbezit. Zaretzki draait met de bal, schiet en ... Hamod kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Pralija rent richting de bal. Zaretzki onderschept slim de pass. Zaretzki passt de bal met de wreef. Lavi rent richting de bal. Lavi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Malul met een snelle inworp. Gabay rent richting de bal. Gabay geeft een lange en hoge pass. Shayzinger rent richting de bal. Shayzinger passt de bal in één keer door. Harush bokst de bal weg. Zeev rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zeev is nu in balbezit. Zeev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ramat Verber Blues - srour 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ramat Verber Blues 47%, srour 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ramat Verber Blues - srour 1:1