Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
srour Ramat Verber Blues
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Silvas met een sublieme pass. Zaretzki heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Afek. Afek krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Menashe probeert naar een medespeler te passen. Shen rent richting de bal. Shen geeft de bal voor. Klungelig pakt Lavi de bal. Lavi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yehiel met een snelle inworp. Zaretzki is nu in balbezit. Zaretzki draait met de bal, schiet en ... Shen onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kenda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malul met de inworp. Gabay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Pralija de bal. Pralija speelt de bal door. Malul probeert naar een medespeler te passen. Gabay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: srour 53%, Ramat Verber Blues 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
srour - Ramat Verber Blues 0:0

67e minuut.
Karagula geeft de bal voor. Inworp. Shayzinger met een snelle inworp. Gabay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Malul kopt de bal weg. Yehiel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pralija. Pralija krijgt een gele kaart. Yehiel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Menashe wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Kenda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malul met de inworp. Klungelig pakt Gabay de bal. Gabay geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: srour 51%, Ramat Verber Blues 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
srour - Ramat Verber Blues 0:0