Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
klapers futbol club Hapoel Tel-Aviv
343 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 14.2
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Iyshay met een sublieme pass. Bezalel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezalel speelt de bal door. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros haalt uit met een fantastische trap. Badash bokst de bal weg.

16e minuut.
Elemelech bereikt de bal nog maar net als eerste. Avinou is nu in balbezit. Elemelech begaat een overtreding. Avinou wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Avinou kan niet meer verder spelen. Halayla komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Swissa is nu in balbezit. Swissa probeert naar een medespeler te passen. Križek rent richting de bal. Križek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
klapers futbol club - Hapoel Tel-Aviv 1:0

37e minuut.
Klungelig pakt Janach de bal. Goldberg rent richting de bal. Goldberg passt de bal in één keer door. Zohar is nu in balbezit. Zohar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klapers futbol club 34%, Hapoel Tel-Aviv 66%.
klapers futbol club - Hapoel Tel-Aviv 1:0

50e minuut.
Klungelig pakt Janach de bal. Janach geeft een hoge lob. Amar heeft problemen om de bal te vangen. Križek bereikt de bal nog maar net als eerste. Križek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
klapers futbol club - Hapoel Tel-Aviv 2:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solomon met een snelle inworp. Halayla rent richting de bal. Halayla geeft een hoge lob. Janach maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
klapers futbol club - Hapoel Tel-Aviv 3:0

71e minuut.
Ben David geeft een lange en hoge pass. Barcena heeft problemen om de bal te vangen. Elemelech is nu in balbezit. Barcena onderschept slim de pass. Barcena geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Ben David geeft een hoge lob. Rusanov controleert de bal met de borst. Rusanov speelt de bal door. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klapers futbol club 42%, Hapoel Tel-Aviv 58%.
klapers futbol club - Hapoel Tel-Aviv 3:0