Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MORABET golan 123
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Bachar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rahav zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Forsher rent richting de bal. Forsher geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gilat met een sublieme pass. Leibovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leibovich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Skorshero neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
MORABET - golan 123 1:0

24e minuut.
Skorshero probeert naar een medespeler te passen. Attar bereikt de bal nog maar net als eerste. Azarya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Azarya krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Ben Ezra is nu in balbezit. Gilat probeert naar een medespeler te passen. Skorshero is nu in balbezit. Leibovich heeft problemen om de bal te vangen. Leibovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Alkayam geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avramovitch met een snelle inworp. Forsher kan de bal niet met de borst controleren. Forsher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Alkayam verovert de bal door een tackle van achteren. Alkayam geeft een lange en hoge pass. Ratzabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Leibovich is nu in balbezit. Leibovich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MORABET 44%, golan 123 56%.
MORABET - golan 123 1:0

52e minuut.
Efhraym passt de bal in één keer door. Ben Ezra is nu in balbezit. Ben Ezra passt de bal zonder na te denken. Robin is nu in balbezit. Robin schiet op doel. Elihav bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MORABET - golan 123 1:1

74e minuut.
Ben Ezra onderschept slim de pass. Ben Ezra passt de bal zonder na te denken. Israely bereikt de bal nog maar net als eerste. Robin onderschept slim de pass. Robin schiet op doel. Elihav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MORABET - golan 123 1:2

83e minuut.
Sasy met een harde bal richting middenveld. Gilat probeert de bal met de borst te controleren. Gilat met een sublieme pass. Robin heeft problemen om de bal te vangen. Robin schiet op doel. Elihav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MORABET - golan 123 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MORABET 44%, golan 123 56%.
MORABET - golan 123 1:3