Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KABINA BS 0522
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Brumer speelt de bal door. Miari onderschept slim de pass. Shriki is nu in balbezit. Degani verovert de bal door een tackle van achteren. Degani draait met de bal, schiet en ... Lebovich bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KABINA BS 47%, 0522 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KABINA BS - 0522 0:0

69e minuut.
Efhraym passt de bal zonder na te denken. Simantov is nu in balbezit. Simantov passt de bal met de wreef. Degani is nu in balbezit. Degani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ganon bereikt de bal nog maar net als eerste. Barak is nu in balbezit. Barak passt de bal zonder na te denken. Ganon is nu in balbezit. Ganon haalt uit met een fantastische trap. Israel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Yoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laban rent richting de bal. Laban speelt de bal door. Degani is nu in balbezit. Degani schiet op doel. De bal raakt de paal. Lebovich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Shriki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KABINA BS - 0522 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KABINA BS 55%, 0522 45%.
KABINA BS - 0522 0:1