Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kiryat gat JewJitsu FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Dago met een harde bal richting middenveld. Kakun is nu in balbezit. Ben Ari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakun onderschept slim de pass. Kakun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kiryat gat - JewJitsu FC 1:0

25e minuut.
Shtrauber met de inworp. Shen bereikt de bal nog maar net als eerste. Egozi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Egozi krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Kasum rent richting de bal. Sarid heeft problemen om de bal te vangen. Kasum is nu in balbezit. Sarid rent richting de bal. Sarid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Livnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Efhraym verovert de bal door een tackle van achteren. Efhraym probeert naar een medespeler te passen. Kakun is nu in balbezit. Kakun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Egozi passt de bal in één keer door. Zvieli rent richting de bal. Egozi onderschept slim de pass. Egozi schiet op doel. Tayar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Krehuven met een sublieme pass. Kasum heeft problemen om de bal te vangen. Kasum met een sublieme pass. Sarid is nu in balbezit. Sarid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kiryat gat 43%, JewJitsu FC 57%.
kiryat gat - JewJitsu FC 1:0

54e minuut.
Kasum rent richting de bal. Kasum probeert naar een medespeler te passen. Sarid rent richting de bal. Sarid draait met de bal, schiet en ... Dago probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Efhraym met een snelle inworp. Egozi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Egozi raakt geblesseerd tijdens het duel. Egozi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Tayar bokst de bal weg.

70e minuut.
Shikva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarid verovert de bal door een tackle van achteren. Sarid passt de bal in één keer door. Kasum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasum draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Rahmin geeft de bal voor. Inworp. Krehuven met een snelle inworp. Kasum rent richting de bal. Kasum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tafta probeert naar een medespeler te passen. Kakun rent richting de bal. Zvieli is nu in balbezit. Kakun verovert de bal door een tackle van achteren. Kakun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kiryat gat - JewJitsu FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kiryat gat 68%, JewJitsu FC 32%.
kiryat gat - JewJitsu FC 2:0