Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JewJitsu FC kiryat gat
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Valenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenci probeert naar een medespeler te passen. Sarid is nu in balbezit. Sarid draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Asulin onderschept slim de pass. Ben Ari is nu in balbezit. Ben Ari passt de bal zonder na te denken. Sarid rent richting de bal. Sarid schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Daar is Kasum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shikva bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikva geeft de bal voor. Kakun rent richting de bal. Kakun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JewJitsu FC - kiryat gat 0:1

28e minuut.
Shikva met een sublieme pass. Sarid rent richting de bal. Tafta begaat een overtreding. Tafta krijgt een gele kaart. Sarid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kasum wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Shikva is nu in balbezit. Shikva geeft een hoge lob. Kakun rent richting de bal. Kakun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JewJitsu FC - kiryat gat 0:2

36e minuut.
Sarid is nu in balbezit. Sarid passt de bal zonder na te denken. Dago heeft problemen om de bal te vangen. Kasum is nu in balbezit. Kasum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Shikva rent richting de bal. Tafta rent richting de bal. Tafta passt de bal in één keer door. Kakun is nu in balbezit. Kakun schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tayar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Shikva kopt de bal weg. Klungelig pakt Egozi de bal. Kakun is nu in balbezit. Kakun schiet op doel. Tayar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JewJitsu FC 56%, kiryat gat 44%.
JewJitsu FC - kiryat gat 0:2

52e minuut.
Klungelig pakt Sarid de bal. Kasum is nu in balbezit. Sarid is nu in balbezit. Sarid haalt uit met een fantastische trap. Kotler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Ben Ari onderschept slim de pass. Egozi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakun bereikt de bal nog maar net als eerste. Egozi rent richting de bal. Egozi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ben Ari passt de bal in één keer door. Tafta rent richting de bal. Sarid onderschept slim de pass. Sarid draait met de bal, schiet en ... Kotler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JewJitsu FC - kiryat gat 1:2

83e minuut.
Egozi geeft de bal voor. Visinka rent richting de bal. Shtrauber speelt de bal door. Kakun is nu in balbezit. Kakun draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JewJitsu FC 52%, kiryat gat 48%.
JewJitsu FC - kiryat gat 1:2