Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JewJitsu FC KABINA BS
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Valenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Barak verovert de bal door een tackle van achteren. Shen rent richting de bal. Barak onderschept slim de pass. Barak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kasum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasum speelt de bal door. Sarid bereikt de bal nog maar net als eerste. Shriki rent richting de bal. Shriki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zarko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivgi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasum rent richting de bal. Kasum haalt uit met een fantastische trap. Lebovich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Zarko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Avihaiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Livnat is nu in balbezit. Avihaiel verovert de bal door een tackle van achteren. Avihaiel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Valenci passt de bal in één keer door. Livnat rent richting de bal. Livnat probeert naar een medespeler te passen. Berger is nu in balbezit. Berger geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JewJitsu FC 50%, KABINA BS 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JewJitsu FC - KABINA BS 0:0

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Ganon de bal onder controle te krijgen. Zvieli is nu in balbezit. Ganon onderschept slim de pass. Barak rent richting de bal. Barak draait met de bal, schiet en ... Tayar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
JewJitsu FC - KABINA BS 0:1

51e minuut.
Klungelig pakt Shriki de bal. Zarko rent richting de bal. Zarko speelt de bal door. Kasum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Visinka heeft problemen om de bal te vangen. Ben Ari is nu in balbezit. Ben Ari passt de bal in één keer door. Sarid is nu in balbezit. Sarid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Zarko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarko speelt de bal door. Ganon rent richting de bal. Barak is nu in balbezit. Barak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Shriki passt de bal in één keer door. Barak rent richting de bal. Barak probeert naar een medespeler te passen. Ganon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Ben Ari passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Visinka met een snelle inworp. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JewJitsu FC 51%, KABINA BS 49%.
JewJitsu FC - KABINA BS 0:1