Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kiryat gat 0522
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Efhraym passt de bal met de wreef. Shtrauber is nu in balbezit. Shtrauber geeft een hoge lob. Kakun rent richting de bal. Kakun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Tafta rent richting de bal. Tafta passt de bal in één keer door. Kakun bereikt de bal nog maar net als eerste. Egozi rent richting de bal. Egozi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Shmariaho is nu in balbezit. Shtrauber onderschept slim de pass. Shtrauber passt de bal met de wreef. Egozi is nu in balbezit. Egozi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Melixon rent richting de bal. Egozi onderschept slim de pass. Kakun rent richting de bal. Egozi bereikt de bal nog maar net als eerste. Egozi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Egozi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gabarin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kiryat gat 44%, 0522 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kiryat gat - 0522 0:0

63e minuut.
Haimov is nu in balbezit. Haimov passt de bal in één keer door. Shmariaho heeft problemen om de bal te vangen. Kakun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Bercovich de bal. Gabarin probeert naar een medespeler te passen. Kakun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kiryat gat - 0522 1:0

79e minuut.
Melixon met een sublieme pass. Shikva is nu in balbezit. Kakash rent richting de bal. Shikva is nu in balbezit. Shikva geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kiryat gat 39%, 0522 61%.
kiryat gat - 0522 1:0