Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
0522 kiryat gat
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Shtrauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Shtrauber passt de bal zonder na te denken. Kakun bereikt de bal nog maar net als eerste. Egozi bereikt de bal nog maar net als eerste. Egozi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Tafta speelt de bal door. Daar is Kakun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melixon maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Melixon naar de kleedkamers voor een vroege douche.

31e minuut.
Simantov probeert naar een medespeler te passen. Shmariaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Shmariaho speelt de bal door. Degani is nu in balbezit. Degani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Simantov verovert de bal door een tackle van achteren. Simantov geeft een lange en hoge pass. Yoni kopt de bal weg. Daar is Brumer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brumer geeft een hoge lob. Kotler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 0522 58%, kiryat gat 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
0522 - kiryat gat 0:0

47e minuut.
Shtrauber rent richting de bal. Shtrauber geeft de bal voor. Klungelig pakt Bercovich de bal. Egozi is nu in balbezit. Egozi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Tafta heeft problemen om de bal te vangen. Simantov rent richting de bal. Simantov passt de bal met de wreef. Degani rent richting de bal. Degani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
0522 - kiryat gat 1:0

89e minuut.
Doeltrap. Israel trapt de bal weg van het doel. Tafta controleert de bal met de borst. Egozi bereikt de bal nog maar net als eerste. Egozi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 0522 44%, kiryat gat 56%.
0522 - kiryat gat 1:0