Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
slava הפועל נתניה
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Ederee verovert de bal door een tackle van achteren. Kadusi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lancinski. Lancinski krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Lancinski met een sublieme pass. Maabi rent richting de bal. Maabi passt de bal zonder na te denken. Antebi is nu in balbezit. Antebi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Efhraym geeft de bal voor. Zitoni is nu in balbezit. Zitoni haalt uit met een fantastische trap. Hanegbi probeert de bal aan de voet te houden. Ne`eman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slava - הפועל נתניה 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Kadusi de bal. Burshtein is nu in balbezit. Efhraym tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burshtein roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Burshtein kan niet meer verder spelen. Shitrit komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Ne`eman trapt de bal weg van het doel. Shitrit kopt de bal weg. Slouk probeert de bal aan de voet te houden. Kadusi rent richting de bal. Kadusi schiet op doel. Vilner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
slava - הפועל נתניה 1:1

26e minuut.
Maabi rent richting de bal. Maabi passt de bal in één keer door. Lancinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadusi is nu in balbezit. Kadusi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Inbrum rent richting de bal. Maabi onderschept slim de pass. Maabi probeert naar een medespeler te passen. Efhraym heeft problemen om de bal te vangen. Efhraym haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Antebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanegbi rent richting de bal. Antebi verovert de bal door een tackle van achteren. Efhraym is nu in balbezit. Efhraym draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Berger neemt de hoekschop. Zitoni rent richting de bal. Antebi is nu in balbezit. Antebi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slava 61%, הפועל נתניה 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
slava - הפועל נתניה 1:1

54e minuut.
Efhraym speelt de bal door. Zitoni rent richting de bal. Zitoni speelt de bal door. Antebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Antebi schiet op doel. Ne`eman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
slava - הפועל נתניה 1:2

56e minuut.
Kadusi heeft problemen om de bal te vangen. Efhraym rent richting de bal. Kadusi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kadusi krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vilner trapt de bal weg. Maabi kopt de bal weg. Kadusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadusi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Nes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Berger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Efhraym is nu in balbezit. Efhraym draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Inbrum passt de bal zonder na te denken. Shitrit heeft problemen om de bal te vangen. Shitrit probeert naar een medespeler te passen. Efhraym rent richting de bal. Efhraym haalt uit met een fantastische trap. Ne`eman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Vitzman met een sublieme pass. Lancinski met een sublieme pass. Antebi is nu in balbezit. Efhraym bereikt de bal nog maar net als eerste. Efhraym haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Elbaz geeft de bal voor. Nes rent richting de bal. Berger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berger krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slava 57%, הפועל נתניה 43%.
slava - הפועל נתניה 1:2