Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KABINA BS kiryat gat
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Shikva geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avihaiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barak rent richting de bal. Barak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Shikva rent richting de bal. Barak is nu in balbezit. Barak passt de bal met de wreef. Ganon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KABINA BS - kiryat gat 1:0

45e minuut.
Visinka geeft de bal voor. Inworp. Avihaiel met de inworp. Daar is Barak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barak schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KABINA BS - kiryat gat 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KABINA BS 56%, kiryat gat 44%.
KABINA BS - kiryat gat 2:0

55e minuut.
Zarko verovert de bal door een tackle van achteren. Barak is nu in balbezit. Ganon rent richting de bal. Ganon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rahmin de bal onder controle te krijgen. Kotler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Berger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barak rent richting de bal. Shekel geeft de bal voor. Rahamim kopt de bal weg. Zarko geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Zarko de bal. Visinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Egozi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Egozi krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Egozi bereikt de bal nog maar net als eerste. Visinka begaat een overtreding. Egozi raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tafta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kakun springt en kopt de bal. Lebovich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KABINA BS - kiryat gat 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KABINA BS 38%, kiryat gat 62%.
KABINA BS - kiryat gat 2:1