Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kiryat gat KABINA BS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Shikva geeft de bal voor. Moshkovitz kopt de bal weg. Klungelig pakt Tafta de bal. Barak rent richting de bal. Barak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kiryat gat - KABINA BS 0:1

19e minuut.
Moshkovitz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Visinka speelt de bal door. Shekel is nu in balbezit. Barak verovert de bal door een tackle van achteren. Barak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kiryat gat - KABINA BS 0:2

29e minuut.
Shriki geeft de bal voor. Tafta is nu in balbezit. Tafta probeert naar een medespeler te passen. Kakun is nu in balbezit. Kakun draait met de bal, schiet en ... Lebovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
kiryat gat - KABINA BS 1:2

37e minuut.
Zarko heeft problemen om de bal te vangen. Egozi rent richting de bal. Egozi passt de bal zonder na te denken. Kakun rent richting de bal. Kakun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rahamim rent richting de bal. Rahamim probeert naar een medespeler te passen. Egozi rent richting de bal. Kakun rent richting de bal. Kakun haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kiryat gat 51%, KABINA BS 49%.
kiryat gat - KABINA BS 1:2

50e minuut.
Shikva speelt de bal door. Kakun rent richting de bal. Met opzet legt Rahamim zijn tegenspeler op de grond. Rahamim krijgt een gele kaart. Kakun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shikva met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Berger geeft een hoge lob. Kakun rent richting de bal. Egozi bereikt de bal nog maar net als eerste. Egozi haalt uit met een fantastische trap. Shriki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Barak is nu in balbezit. Tafta onderschept slim de pass. Tafta passt de bal in één keer door. Efhraym rent richting de bal. Efhraym geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Barak kopt de bal weg. Egozi is nu in balbezit. Egozi probeert naar een medespeler te passen. Kakun rent richting de bal. Kakun schiet op doel. Lebovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Berger met een sublieme pass. Ganon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganon passt de bal zonder na te denken. Barak bereikt de bal nog maar net als eerste. Barak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kiryat gat 59%, KABINA BS 41%.
kiryat gat - KABINA BS 1:2