Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KABINA BS munichor
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kattan rent richting de bal. Bachar verovert de bal door een tackle van achteren. Bachar met een sublieme pass. Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aziz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaneti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zarko verovert de bal door een tackle van achteren. Azarya rent richting de bal. Azarya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Yulzari geeft een hoge lob. Inworp. Berger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barak heeft problemen om de bal te vangen. Barak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rahamim is nu in balbezit. Rahamim passt de bal zonder na te denken. Almadon heeft problemen om de bal te vangen. Barak rent richting de bal. Barak geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KABINA BS - munichor 1:0

39e minuut.
Barak verovert de bal door een tackle van achteren. Barak speelt de bal door. Ganon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganon haalt uit met een fantastische trap. Plian probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Inworp. Avihaiel met een snelle inworp. Barak is nu in balbezit. Barak draait met de bal, schiet en ... Yulzari probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KABINA BS 50%, munichor 50%.
KABINA BS - munichor 1:0

74e minuut.
Ohana is nu in balbezit. Barak verovert de bal door een tackle van achteren. Barak probeert naar een medespeler te passen. Ganon rent richting de bal. Ganon schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KABINA BS - munichor 2:0

76e minuut.
Barak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Azarya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kattan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kattan krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Rahamim geeft een lange en hoge pass. Azarya rent richting de bal. Kattan maakt een afschuwelijke overtreding. Kattan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Azarya moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Azarya kan niet meer verder spelen. Sagir komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KABINA BS 46%, munichor 54%.
KABINA BS - munichor 2:0