Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
0522 slava
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Yoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melixon is nu in balbezit. Melixon speelt de bal door. Degani rent richting de bal. Degani draait met de bal, schiet en ... Ne`eman bokst de bal weg. Yaakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaakov geeft een hoge lob. Balbul kopt de bal weg. Kadusi rent richting de bal. Kadusi schiet op doel. Israel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Burshtein bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadusi is nu in balbezit. Met opzet legt Yoni zijn tegenspeler op de grond. Yoni krijgt een gele kaart. Kadusi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burshtein komt bij de bal en schiet. Israel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Ederee is nu in balbezit. Kakash onderschept slim de pass. Kakash speelt de bal door. Degani bereikt de bal nog maar net als eerste. Degani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vitzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitzman speelt de bal door. Yoni is nu in balbezit. Kadusi verovert de bal door een tackle van achteren. Kadusi haalt uit met een fantastische trap. Israel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ederee passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Balbul de bal. Simantov is nu in balbezit. Balbul verovert de bal door een tackle van achteren. Balbul geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kadusi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
0522 - slava 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 0522 57%, slava 43%.
0522 - slava 0:1

52e minuut.
Nes rent richting de bal. Nes passt de bal in één keer door. Ederee rent richting de bal. Simantov bereikt de bal nog maar net als eerste. Simantov draait met de bal, schiet en ... Ne`eman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Bercovich geeft een hoge lob. Degani rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Yaakov ... Strafschop! Degani raakt geblesseerd tijdens het duel. Simantov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
0522 - slava 1:1

68e minuut.
Efhraym probeert naar een medespeler te passen. Laben rent richting de bal. Laben geeft een hoge lob. Kadusi rent richting de bal. Kadusi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Simantov passt de bal met de wreef. Nes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nes speelt de bal door. Kadusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadusi haalt uit met een fantastische trap. Israel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Burshtein raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shitrit komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 0522 57%, slava 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
0522 - slava 1:1