Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JewJitsu FC XLD
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Valenci speelt de bal door. Buskila is nu in balbezit. Buskila passt de bal zonder na te denken. Buskila rent richting de bal. Buskila haalt uit met een fantastische trap. Tayar bokst de bal weg.

31e minuut.
Valenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenci speelt de bal door. Ingberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Krehuven is nu in balbezit. Krehuven geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Segev met een snelle inworp. Buskila probeert de bal met de borst te controleren. Buskila geeft de bal voor. Buskila bereikt de bal nog maar net als eerste. Buskila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JewJitsu FC - XLD 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JewJitsu FC 49%, XLD 51%.
JewJitsu FC - XLD 0:1

49e minuut.
Madosh geeft een lange en hoge pass. Zvieli kopt de bal weg. Yahalomi rent richting de bal. Sarid verovert de bal door een tackle van achteren. Sarid schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JewJitsu FC - XLD 1:1

57e minuut.
Zvieli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buskila. Zvieli raakt geblesseerd tijdens het duel. Asulin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sarid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Segev bereikt de bal nog maar net als eerste. Segev geeft een lange en hoge pass. Daar is Madosh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buskila is nu in balbezit. Buskila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JewJitsu FC - XLD 1:2

73e minuut.
Madosh met de inworp. Buskila is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valenci. Valenci krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Ben Ari met een sublieme pass. Kasum is nu in balbezit. Kasum met een sublieme pass. Sarid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JewJitsu FC 53%, XLD 47%.
JewJitsu FC - XLD 1:2