Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kiryat gat הפועל נתניה
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


11e minuut.
Maabi passt de bal met de wreef. Antebi heeft problemen om de bal te vangen. Shikva is nu in balbezit. Efhraym onderschept slim de pass. Efhraym haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Efhraym met een sublieme pass. Egozi is nu in balbezit. Kakun rent richting de bal. Kakun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kiryat gat - הפועל נתניה 1:0

32e minuut.
Berenshtein kopt de bal weg. Egozi is nu in balbezit. Egozi passt de bal zonder na te denken. Kakun rent richting de bal. Kakun haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Slouk kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shtrauber neemt de hoekschop. Vilner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Berenshtein speelt de bal door. Tafta is nu in balbezit. Efhraym tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Efhraym krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kiryat gat 34%, הפועל נתניה 66%.
kiryat gat - הפועל נתניה 1:0

56e minuut.
Shtrauber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Egozi rent richting de bal. Egozi passt de bal in één keer door. Kakun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kiryat gat 55%, הפועל נתניה 45%.
kiryat gat - הפועל נתניה 1:0