Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
slava KABINA BS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Balbul onderschept slim de pass. Balbul passt de bal met de wreef. Visinka probeert naar een medespeler te passen. Ganon is nu in balbezit. Ganon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Zarko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarko passt de bal zonder na te denken. Inbrum rent richting de bal. Ganon verovert de bal door een tackle van achteren. Ganon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ne`eman trapt de bal weg. Zarko kopt de bal weg. Barak rent richting de bal. Barak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Barak rent richting de bal. Inbrum bereikt de bal nog maar net als eerste. Barak onderschept slim de pass. Ganon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Ganon de bal. Yaakov rent richting de bal. Ganon rent richting de bal. Barak rent richting de bal. Barak schiet op doel. Ne`eman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
slava - KABINA BS 0:1

34e minuut.
Barak rent richting de bal. Ganon rent richting de bal. Ederee verovert de bal door een tackle van achteren. Barak verovert de bal door een tackle van achteren. Barak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Inbrum kopt de bal weg. Burshtein bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarko bereikt de bal nog maar net als eerste. Burshtein verovert de bal door een tackle van achteren. Burshtein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Nes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Avihaiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barak is nu in balbezit. Barak draait met de bal, schiet en ... Ne`eman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slava 53%, KABINA BS 47%.
slava - KABINA BS 0:1

46e minuut.
Burshtein probeert naar een medespeler te passen. Barak kan de bal niet met de borst controleren. Yaakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barak verovert de bal door een tackle van achteren. Barak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
slava - KABINA BS 0:2

55e minuut.
Shriki geeft een hoge lob. Barak is nu in balbezit. Inbrum tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Inbrum krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Daar is Nes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avihaiel is nu in balbezit. Nes rent richting de bal. Avihaiel verovert de bal door een tackle van achteren. Avihaiel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Berger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitzman is nu in balbezit. Vitzman geeft een lange en hoge pass. Shitrit rent richting de bal. Shitrit draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Vitzman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berger met een snelle inworp. Barak bereikt de bal nog maar net als eerste. Barak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slava 55%, KABINA BS 45%.
slava - KABINA BS 0:2