Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JewJitsu FC munichor
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 14.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Shen rent richting de bal. Aziz rent richting de bal. Ben Ari begaat een overtreding. Ben Ari krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Shen geeft de bal voor. Inworp. Zaneti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yaakov heeft problemen om de bal te vangen. Yaakov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Krehuven geeft een lange en hoge pass. Valenci is nu in balbezit. Valenci met een sublieme pass. Sarid heeft problemen om de bal te vangen. Sarid haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
JewJitsu FC - munichor 1:0

23e minuut.
Kasum passt de bal met de wreef. Iwan is nu in balbezit. Krehuven is nu in balbezit. Sarid rent richting de bal. Sarid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JewJitsu FC - munichor 2:0

25e minuut.
Livnat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valenci met een sublieme pass. Mish`an is nu in balbezit. Ivgi verovert de bal door een tackle van achteren. Ivgi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Krehuven met de inworp. Kasum geeft een lange en hoge pass. Ohana controleert de bal met de borst. Sarid is nu in balbezit. Sarid haalt uit met een fantastische trap. Plian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Valenci met een snelle inworp. Livnat heeft problemen om de bal te vangen. Yaakov onderschept slim de pass. Yaakov draait met de bal, schiet en ... Aziz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Shen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaneti met een snelle inworp. Yaakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaakov draait met de bal, schiet en ... Tayar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JewJitsu FC 52%, munichor 48%.
JewJitsu FC - munichor 2:0

49e minuut.
Valenci rent richting de bal. Valenci geeft een lange en hoge pass. Iwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarid onderschept slim de pass. Sarid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inworp. Zaneti met de inworp. Yaakov rent richting de bal. Yaakov haalt uit met een fantastische trap. Aziz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JewJitsu FC - munichor 2:1

70e minuut.
Kasum rent richting de bal. Kasum met een sublieme pass. Sarid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarid schiet op doel. Plian maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Ivgi rent richting de bal. Ivgi passt de bal in één keer door. Daar is Yulzari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarid rent richting de bal. Sarid schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JewJitsu FC 46%, munichor 54%.
JewJitsu FC - munichor 2:1