Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kiryat gat slava
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Shekel heeft problemen om de bal te vangen. Tafta rent richting de bal. Kadusi begaat een overtreding. Kadusi krijgt een gele kaart. Tafta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tafta met een snel genomen vrije trap. Daar is Kakun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kakun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kiryat gat - slava 1:0

29e minuut.
Balbul is nu in balbezit. Inworp. Efhraym met een snelle inworp. Egozi is nu in balbezit. Egozi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kadusi rent richting de bal. Kadusi haalt uit met een fantastische trap. Balbul rent richting de bal. Balbul haalt uit met een fantastische trap. Kotler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kiryat gat - slava 1:1

41e minuut.
Egozi verovert de bal door een tackle van achteren. Yaakov is nu in balbezit. Egozi verovert de bal door een tackle van achteren. Egozi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Burshtein bereikt de bal nog maar net als eerste. Burshtein speelt de bal door. Rahmin is nu in balbezit. Kadusi onderschept slim de pass. Kadusi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tafta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Egozi rent richting de bal. Egozi probeert naar een medespeler te passen. Kakun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kiryat gat 44%, slava 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kiryat gat - slava 1:1

55e minuut.
Ederee verovert de bal door een tackle van achteren. Tafta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ederee. Ederee krijgt een gele kaart. Tafta wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tafta kan niet meer verder spelen. Gabarin komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Vitzman geeft een hoge lob. Burshtein rent richting de bal. Goldberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goldberg krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Vitzman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shtrauber met een snelle inworp. Egozi bereikt de bal nog maar net als eerste. Egozi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gabarin met een sublieme pass. Yaakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakun verovert de bal door een tackle van achteren. Kakun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Visinka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Shtrauber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shtrauber met een sublieme pass. Egozi bereikt de bal nog maar net als eerste. Egozi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kiryat gat 44%, slava 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kiryat gat - slava 1:1