Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JewJitsu FC slava
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Nes passt de bal zonder na te denken. Shitrit bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitrit passt de bal zonder na te denken. Kadusi is nu in balbezit. Kadusi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JewJitsu FC - slava 0:1

15e minuut.
Hanegbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hanegbi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ederee met een snel genomen vrije trap. Balbul kopt de bal weg. Daar is Asulin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Livnat passt de bal zonder na te denken. Valenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasum speelt de bal door. Sarid is nu in balbezit. Sarid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JewJitsu FC - slava 1:1

19e minuut.
Shen geeft de bal voor. Inworp. Balbul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shitrit rent richting de bal. Shitrit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kasum kopt de bal weg. Hanegbi heeft problemen om de bal te vangen. Sarid onderschept slim de pass. Sarid draait met de bal, schiet en ... Ne`eman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JewJitsu FC - slava 2:1

30e minuut.
Ben Ari speelt de bal door. Daar is Inbrum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarid verovert de bal door een tackle van achteren. Kasum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JewJitsu FC - slava 3:1

34e minuut.
Kasum rent richting de bal. Kasum met een sublieme pass. Shitrit bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenci rent richting de bal. Valenci geeft de bal voor. Ne`eman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Livnat passt de bal in één keer door. Inbrum rent richting de bal. Inbrum speelt de bal door. Shitrit bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitrit met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JewJitsu FC 50%, slava 50%.
JewJitsu FC - slava 3:1

64e minuut.
Krehuven met een sublieme pass. Ben Ari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Ari met een sublieme pass. Sarid rent richting de bal. Sarid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JewJitsu FC - slava 4:1

75e minuut.
Sela geeft de bal voor. Kadusi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zvieli rent richting de bal. Kadusi onderschept slim de pass. Kadusi schiet op doel. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Balbul speelt de bal door. Asulin is nu in balbezit. Asulin geeft de bal voor. Sarid rent richting de bal. Sarid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Shen met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ederee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balbul rent richting de bal. Balbul geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ivgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivgi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Nes de bal onder controle te krijgen. Sarid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JewJitsu FC - slava 5:1

89e minuut.
Shen bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbul onderschept slim de pass. Balbul met een sublieme pass. Kadusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadusi draait met de bal, schiet en ... Tayar bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JewJitsu FC 47%, slava 53%.
JewJitsu FC - slava 5:1