Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
benny asas4445
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Zaneti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talker met de inworp. Pesco rent richting de bal. Pesco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
benny - asas4445 0:1

13e minuut.
Levi rent richting de bal. Talker rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Levi. Talker raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Talker kan niet meer verder spelen. Shmargad komt het veld opgelopen. Shechter zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Siman tov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Pesco is nu in balbezit. Strool bereikt de bal nog maar net als eerste. Strool passt de bal met de wreef. Parnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Klungelig pakt Torjman de bal. Shmargad bereikt de bal nog maar net als eerste. Shmargad passt de bal zonder na te denken. Shechter bereikt de bal nog maar net als eerste. Shechter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
benny - asas4445 1:1

19e minuut.
Nahari geeft een lange en hoge pass. Inworp. Talker met een snelle inworp. Pesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesco geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Shechter met een sublieme pass. Klungelig pakt Siman tov de bal. Torjman rent richting de bal. Siman tov onderschept slim de pass. Siman tov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
benny - asas4445 2:1

23e minuut.
Talker kopt de bal weg. Pesco heeft problemen om de bal te vangen. Salama bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Strool met een harde bal richting middenveld. Parnas rent richting de bal. Parnas geeft een lange en hoge pass. Salama maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Strool de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Brocks geeft de bal voor. Inworp. Tega met een snelle inworp. Shechter is nu in balbezit. Shechter geeft een hoge lob. Sabag bokst de bal weg.

38e minuut.
Levi rent richting de bal. Shmargad rent richting de bal. Shmargad passt de bal zonder na te denken. Siman tov bereikt de bal nog maar net als eerste. Siman tov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
benny - asas4445 3:1

41e minuut.
Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari met een sublieme pass. Siman tov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shechter bereikt de bal nog maar net als eerste. Shechter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benny 50%, asas4445 50%.
benny - asas4445 3:1

47e minuut.
Baumel is nu in balbezit. Talker bereikt de bal nog maar net als eerste. Talker passt de bal in één keer door. Salama is nu in balbezit. Salama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
benny - asas4445 3:2

52e minuut.
Klungelig pakt Nahari de bal. Pesco onderschept slim de pass. Pesco passt de bal in één keer door. Salama bereikt de bal nog maar net als eerste. Salama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Talker kopt de bal weg. Pesco rent richting de bal. Pesco passt de bal in één keer door. Salama rent richting de bal. Salama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brocks trapt de bal weg van het doel. Pesco kopt de bal weg. Salama rent richting de bal. Salama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Baumel met een snelle inworp. Ne`eman speelt de bal door. Siman tov is nu in balbezit. Shechter bereikt de bal nog maar net als eerste. Shechter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sabag speelt de bal door. Talker kopt de bal weg. Salama bereikt de bal nog maar net als eerste. Salama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benny 45%, asas4445 55%.
benny - asas4445 3:2