Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C PAPKIN 01272756428
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Klungelig pakt Solomon de bal. Attia rent richting de bal. Solomon is nu in balbezit. Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Attia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Yemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemin met een sublieme pass. Attia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Solomon is nu in balbezit. Solomon haalt uit met een fantastische trap. Yaniv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C PAPKIN - 01272756428 0:1

22e minuut.
Attia rent richting de bal. Attia probeert naar een medespeler te passen. Laluz speelt de bal door. Malihi is nu in balbezit. Malihi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Almushnino probeert naar een medespeler te passen. Attia is nu in balbezit. Attia met een sublieme pass. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Awate passt de bal in één keer door. Shabu rent richting de bal. Shabu passt de bal zonder na te denken. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon haalt uit met een fantastische trap. Yaniv bokst de bal weg. Yemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Attia onderschept slim de pass. Met opzet legt Stelmac zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Stelmac moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Stelmac schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

43e minuut.
Banin geeft een lange en hoge pass. Halwany kopt de bal weg. Levit probeert de bal aan de voet te houden. Malihi rent richting de bal. Malihi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C PAPKIN 56%, 01272756428 44%.
F.C PAPKIN - 01272756428 0:1

48e minuut.
Yemin heeft problemen om de bal te vangen. Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rally zijn tegenspeler op de grond. Rally krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Shabu rent richting de bal. Shabu passt de bal met de wreef. Attia probeert de bal aan de voet te houden. Malihi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malihi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Banin onderschept slim de pass. Banin speelt de bal door. Malihi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malihi haalt uit met een fantastische trap. Hanegbi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C PAPKIN - 01272756428 1:1

55e minuut.
Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Malihi is nu in balbezit. Attia begaat een overtreding. Attia krijgt een gele kaart. Malihi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sasy komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Lavie geeft de bal voor. Alfasdi is nu in balbezit. Alfasdi geeft de bal voor. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Attia is nu in balbezit. Attia schiet op doel. Solomon is nu in balbezit. Solomon haalt uit met een fantastische trap. Yaniv probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C PAPKIN - 01272756428 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C PAPKIN 58%, 01272756428 42%.
F.C PAPKIN - 01272756428 1:2