Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shatgan1 Venko
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 15.4
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Korengut geeft de bal voor. Inworp. Nachtyler met de inworp. Gaon rent richting de bal. Gaon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Holtzman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tzimet de bal. Haimovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Haimovich haalt uit met een fantastische trap. Teper probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Zaneti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaon rent richting de bal. Gaon passt de bal met de wreef. Haimovich is nu in balbezit. Haimovich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shatgan1 44%, Venko 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shatgan1 - Venko 0:0

49e minuut.
Haimovich rent richting de bal. Gaon rent richting de bal. Catz onderschept slim de pass. Haimovich verovert de bal door een tackle van achteren. Haimovich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Nachtyler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holtzman is nu in balbezit. Holtzman geeft de bal voor. Halevi is nu in balbezit. Halevi draait met de bal, schiet en ... Refuaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Inworp. Pinto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Levinski is nu in balbezit. Levinski geeft een hoge lob. Holtzman kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Haimovich rent richting de bal. Gaon rent richting de bal. Gaon draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tzimet de bal onder controle te krijgen. Teper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shatgan1 - Venko 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shatgan1 47%, Venko 53%.
shatgan1 - Venko 0:1