Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7س66ب7س Venko
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Goldshtain is nu in balbezit. Goldshtain geeft een lange en hoge pass. Ingberg heeft problemen om de bal te vangen. Tzuriel rent richting de bal. Tzuriel geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Halis rent richting de bal. Halis geeft een lange en hoge pass. Ofir heeft problemen om de bal te vangen. Sarosi rent richting de bal. Sarosi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Tzuriel met een sublieme pass. Goldshtain rent richting de bal. Goldshtain passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sarosi de bal. Sarosi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Levinski rent richting de bal. Levinski passt de bal met de wreef. Sarosi is nu in balbezit. Goldshtain is nu in balbezit. Goldshtain schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Balaish geeft een hoge lob. Nachtyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtyler passt de bal zonder na te denken. Haimovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Haimovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7س66ب7س - Venko 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7س66ب7س 53%, Venko 47%.
7س66ب7س - Venko 0:1

72e minuut.
Haimovich passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Asulin de bal onder controle te krijgen. Gaon bereikt de bal nog maar net als eerste. Haimovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Haimovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7س66ب7س - Venko 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7س66ب7س 46%, Venko 54%.
7س66ب7س - Venko 0:2