Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RFAEL DFGBD
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.4
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Pralija onderschept slim de pass. Pralija passt de bal met de wreef. Kapeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitau rent richting de bal. Bitau schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Vilian met een sublieme pass. Luzon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Asraff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salama rent richting de bal. Salama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RFAEL - DFGBD 0:1

21e minuut.
Cahlon kopt de bal weg. Barkolin heeft problemen om de bal te vangen. Madosh rent richting de bal. Barkolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkolin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Barkolin rent richting de bal. Barkolin passt de bal zonder na te denken. Bitau rent richting de bal. Bitau schiet op doel. Tzimet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Vilian is nu in balbezit. Vilian passt de bal zonder na te denken. Almadon is nu in balbezit. Salama onderschept slim de pass. Salama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ratzabi geeft de bal voor. Deree probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salama rent richting de bal. Ratzabi rent richting de bal. Ratzabi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RFAEL 43%, DFGBD 57%.
RFAEL - DFGBD 0:1

46e minuut.
Ratzabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitau rent richting de bal. Madosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitau onderschept slim de pass. Bitau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RFAEL - DFGBD 1:1

50e minuut.
Vilian passt de bal in één keer door. Ratzabi kan de bal niet met de borst controleren. Deree bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilian bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Luzon geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sarid met een snelle inworp. Ratzabi rent richting de bal. Ratzabi geeft de bal voor. Unger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Pralija is nu in balbezit. Pralija passt de bal met de wreef. Bitau is nu in balbezit. Itzhakob bereikt de bal nog maar net als eerste. Itzhakob draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Cahlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahlon probeert naar een medespeler te passen. Damari met een sublieme pass. Salama bereikt de bal nog maar net als eerste. Salama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Damari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damari met een sublieme pass. Ratzabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzabi draait met de bal, schiet en ... Salama springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RFAEL 43%, DFGBD 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RFAEL - DFGBD 1:1