Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reel madreed RFAEL
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Shirzi geeft een hoge lob. Inworp. Vaakinan met de inworp. Pralija rent richting de bal. Pralija geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Vaakinan rent richting de bal. Ben onderschept slim de pass. Ben geeft een lange en hoge pass. Halika rent richting de bal. Halika haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Swissa rent richting de bal. Mashraki bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzon begaat een overtreding. Mashraki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Swissa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Unger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Luzon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Halika zal de hoekschop nemen. Daar is Barkolin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mashraki rent richting de bal. Mashraki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bitau rent richting de bal. Elemelech onderschept slim de pass. Alterman is nu in balbezit. Pralija onderschept slim de pass. Pralija schiet op doel. Halevi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Ben rent richting de bal. Ben passt de bal met de wreef. Driks rent richting de bal. Mashraki verovert de bal door een tackle van achteren. Mashraki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
reel madreed - RFAEL 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reel madreed 42%, RFAEL 58%.
reel madreed - RFAEL 1:0

53e minuut.
Shirzi met een snelle inworp. Sandor rent richting de bal. Sandor passt de bal zonder na te denken. Mashraki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashraki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Almadon onderschept slim de pass. Almadon geeft een lange en hoge pass. Swissa kopt de bal weg. Mashraki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashraki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reel madreed 57%, RFAEL 43%.
reel madreed - RFAEL 1:0