Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DFGBD THE_DEVIL78
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Vilian is nu in balbezit. Maya bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vilian. Maya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kalfa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Maya geeft de bal voor. Kapeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapeta geeft een hoge lob. Shivhon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maya kopt de bal weg. Tzimet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Klin passt de bal zonder na te denken. Haza is nu in balbezit. Klin onderschept slim de pass. Klin draait met de bal, schiet en ... Tzimet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DFGBD - THE_DEVIL78 0:1

23e minuut.
Klin bereikt de bal nog maar net als eerste. Haza bereikt de bal nog maar net als eerste. Klin onderschept slim de pass. Klin draait met de bal, schiet en ... Tzimet probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Maya is nu in balbezit. Maya passt de bal zonder na te denken. Vilian speelt de bal door. Ratzabi rent richting de bal. Ratzabi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DFGBD - THE_DEVIL78 1:1

29e minuut.
Luz is nu in balbezit. Salama rent richting de bal. Ashkenazi rent richting de bal. Salama onderschept slim de pass. Salama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ratzabi is nu in balbezit. Ratzabi passt de bal in één keer door. Ashkenazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salama verovert de bal door een tackle van achteren. Salama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DFGBD - THE_DEVIL78 2:1

39e minuut.
Kapeta geeft de bal voor. Inworp. Shivhon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maya bereikt de bal nog maar net als eerste. Maya geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kalfa is nu in balbezit. Ratzabi verovert de bal door een tackle van achteren. Ratzabi probeert naar een medespeler te passen. Salama is nu in balbezit. Salama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DFGBD 58%, THE_DEVIL78 42%.
DFGBD - THE_DEVIL78 2:1

52e minuut.
Kapeta geeft de bal voor. Salama bereikt de bal nog maar net als eerste. Toema tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toema krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Maya met een sublieme pass. Klin bereikt de bal nog maar net als eerste. Haza bereikt de bal nog maar net als eerste. Klin onderschept slim de pass. Klin draait met de bal, schiet en ... Tzimet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Ashkenazi geeft een hoge lob. Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenberg passt de bal met de wreef. Klin rent richting de bal. Klin draait met de bal, schiet en ... Tzimet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DFGBD - THE_DEVIL78 2:2

80e minuut.
Shivhon haalt uit met een fantastische trap. Smadga kopt de bal weg. Daar is Vilian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maya rent richting de bal. Maya draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DFGBD - THE_DEVIL78 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DFGBD 67%, THE_DEVIL78 33%.
DFGBD - THE_DEVIL78 2:3