Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THE_DEVIL78 DFGBD
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Rosenberg speelt de bal door. Kalfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalfa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maya de bal. Maya haalt uit met een fantastische trap. Tzimet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klin bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cahlon geeft een lange en hoge pass. Inworp. Smadga met de inworp. Maya bereikt de bal nog maar net als eerste. Maya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Luz heeft problemen om de bal te vangen. Salama is nu in balbezit. Ratzabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzabi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tom de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Madosh passt de bal in één keer door. Smadga bereikt de bal nog maar net als eerste. Smadga speelt de bal door. Maya rent richting de bal. Maya geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
THE_DEVIL78 - DFGBD 1:0

25e minuut.
Klin bereikt de bal nog maar net als eerste. Madosh verovert de bal door een tackle van achteren. Madosh met een sublieme pass. Maya is nu in balbezit. Maya schiet op doel. Tzimet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Daar is Luz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damari is nu in balbezit. Damari met een sublieme pass. Maya is nu in balbezit. Maya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE_DEVIL78 38%, DFGBD 62%.
THE_DEVIL78 - DFGBD 1:0

59e minuut.
Shivhon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Klin de bal. Madosh is nu in balbezit. Klin verovert de bal door een tackle van achteren. Klin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Cahlon de bal. Madosh is nu in balbezit. Maya bereikt de bal nog maar net als eerste. Maya passt de bal zonder na te denken. Klin bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

68e minuut.
Cahlon kan de bal niet met de borst controleren. Maya probeert naar een medespeler te passen. Klin rent richting de bal. Klin schiet op doel. Tzimet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THE_DEVIL78 - DFGBD 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE_DEVIL78 33%, DFGBD 67%.
THE_DEVIL78 - DFGBD 2:0