Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HMJE הפועל בני ברק
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 17.9
tragic Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Zagay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gutman rent richting de bal. Aouat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gutman raakt geblesseerd tijdens het duel. Gutman legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Apfeldorf is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aouat. Apfeldorf is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pitusi met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Dagan de bal. Gutman rent richting de bal. Gutman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HMJE - הפועל בני ברק 0:1

26e minuut.
Ganach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aouat met een sublieme pass. Amir is nu in balbezit. Robin bereikt de bal nog maar net als eerste. Robin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Sahadrof kan de bal niet met de borst controleren. Sahadrof geeft een lange en hoge pass. Ofir heeft problemen om de bal te vangen. Altman is nu in balbezit. Altman geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Robin passt de bal in één keer door. Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Ofir rent richting de bal. Amir onderschept slim de pass. Amir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HMJE 47%, הפועל בני ברק 53%.
HMJE - הפועל בני ברק 0:1

83e minuut.
Zagay is nu in balbezit. Ganach verovert de bal door een tackle van achteren. Apfeldorf begaat een overtreding. Ganach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ganach zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gutman passt de bal met de wreef. Sarsur is nu in balbezit. Sarsur passt de bal zonder na te denken. Zagay rent richting de bal. Zagay geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HMJE - הפועל בני ברק 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HMJE 48%, הפועל בני ברק 52%.
HMJE - הפועל בני ברק 0:2