Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
הפועל בני ברק HMJE
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Vilner bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalu rent richting de bal. Vilner begaat een overtreding. Vilner krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Shalu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laban zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Sarsur de bal. Hodida bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarsur verovert de bal door een tackle van achteren. Sarsur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sarsur rent richting de bal. Aouat onderschept slim de pass. Aouat speelt de bal door. Israel bereikt de bal nog maar net als eerste. Israel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Shemtov niet meer kan verder spelen. Ahdut komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Vilner is nu in balbezit. Laban onderschept slim de pass. Ifrach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ifrach haalt uit met een fantastische trap. Vermot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
הפועל בני ברק - HMJE 1:0

28e minuut.
Vilner rent richting de bal. Ifrach onderschept slim de pass. Ifrach met een sublieme pass. Sarsur is nu in balbezit. Sarsur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kna`an met de inworp. Robin is nu in balbezit. Robin geeft een hoge lob. Israel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
הפועל בני ברק - HMJE 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: הפועל בני ברק 55%, HMJE 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
הפועל בני ברק - HMJE 1:1

48e minuut.
Altman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Elihav komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Aouat probeert naar een medespeler te passen. Israel rent richting de bal. Israel probeert naar een medespeler te passen. Robin is nu in balbezit. Robin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
הפועל בני ברק - HMJE 1:2

77e minuut.
Apfeldorf geeft een hoge lob. Elihav is nu in balbezit. Nachtailer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nachtailer krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Elihav is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vilner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Israel is nu in balbezit. Israel schiet op doel. Elihav geeft de bal voor. Aouat kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Pitusi geeft een hoge lob. Ifrach heeft problemen om de bal te vangen. Sahadrof onderschept slim de pass. Sarsur bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarsur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Dagan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vilner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilner geeft een hoge lob. Elihav is nu in balbezit. Elihav geeft een lange en hoge pass. Ahdut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: הפועל בני ברק 50%, HMJE 50%.
הפועל בני ברק - HMJE 1:2