Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eyali 1200
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Elimelec rent richting de bal. Nachayssi verovert de bal door een tackle van achteren. Nachayssi met een sublieme pass. Alterman rent richting de bal. Alterman draait met de bal, schiet en ... Menashe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Baracat kopt de bal weg. devero bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachayssi verovert de bal door een tackle van achteren. Alterman rent richting de bal. Alterman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Koperli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rot met een snelle inworp. Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Melamed geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rot zal de hoekschop nemen. devero probeert naar een medespeler te passen. Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Melamed schiet op doel. Perets probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mosinzon bokst de bal weg. Ya`acov is nu in balbezit. Ya`acov schiet op doel. Mosinzon bokst de bal weg.

39e minuut.
Melamed verovert de bal door een tackle van achteren. Melamed schiet op doel. Geva probeert de bal aan de voet te houden. Melamed rent richting de bal. Melamed schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eyali 59%, 1200 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
eyali - 1200 0:0

48e minuut.
Geva rent richting de bal. Daar is Koperli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ya`acov onderschept slim de pass. Ya`acov draait met de bal, schiet en ... Mosinzon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eyali - 1200 0:1

89e minuut.
Luz kopt de bal weg. Perets geeft de bal voor. Alterman rent richting de bal. Alterman draait met de bal, schiet en ... Menashe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eyali 62%, 1200 38%.
eyali - 1200 0:1