Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RFAEL THE_DEVIL78
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.5
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


18e minuut.
Vaakinan heeft problemen om de bal te vangen. Kalfa rent richting de bal. Kalfa passt de bal zonder na te denken. Bitau is nu in balbezit. Bitau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Shivhon passt de bal met de wreef. Daar is Driks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Driks passt de bal met de wreef. Bitau is nu in balbezit. Bitau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RFAEL - THE_DEVIL78 1:0

31e minuut.
Luz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maya bereikt de bal nog maar net als eerste. Maya speelt de bal door. Klin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Itzhakob met een snelle inworp. Pralija geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Frish de bal onder controle te krijgen. Bitau is nu in balbezit. Bitau draait met de bal, schiet en ... Bar Oz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Almadon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Frish de bal. Frish speelt de bal door. Klin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Pralija speelt de bal door. Itzhakob heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosenberg. Rosenberg krijgt een gele kaart. Itzhakob is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Deree met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bitau is nu in balbezit. Bitau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Frish geeft een hoge lob. Luzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Klin verovert de bal door een tackle van achteren. Klin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RFAEL - THE_DEVIL78 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RFAEL 47%, THE_DEVIL78 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RFAEL - THE_DEVIL78 1:1

56e minuut.
Barkolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkolin geeft de bal voor. Rosenberg is nu in balbezit. Bitau verovert de bal door een tackle van achteren. Bitau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Degani met een sublieme pass. Maya is nu in balbezit. Pralija speelt de bal door. Bitau rent richting de bal. Bitau draait met de bal, schiet en ... Bar Oz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RFAEL 45%, THE_DEVIL78 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RFAEL - THE_DEVIL78 1:1