Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reel madreed DFGBD
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Ben bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ben zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Swissa rent richting de bal. Swissa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tzimet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Edere kopt de bal weg. Shirzi geeft een hoge lob. Kapeta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mashraki rent richting de bal. Mashraki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
reel madreed - DFGBD 1:0

10e minuut.
Madosh probeert de bal met de borst te controleren. Mashraki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahlon is nu in balbezit. Mashraki verovert de bal door een tackle van achteren. Mashraki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Swissa is nu in balbezit. Vilian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Swissa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sandor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mashraki rent richting de bal. Mashraki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Alterman de bal. Salama rent richting de bal. Alterman begaat een overtreding. Salama moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Salama kan niet meer verder spelen. Barel komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Mashraki bereikt de bal nog maar net als eerste. Swissa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashraki bereikt de bal nog maar net als eerste. Swissa bereikt de bal nog maar net als eerste. Swissa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reel madreed 48%, DFGBD 52%.
reel madreed - DFGBD 1:0

52e minuut.
Klungelig pakt Swissa de bal. Swissa geeft de bal voor. Ben kopt de bal weg. Mashraki is nu in balbezit. Mashraki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Abuksis rent richting de bal. Abuksis passt de bal zonder na te denken. Daar is Madosh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mashraki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashraki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kapeta met de inworp. Vilian rent richting de bal. Vilian speelt de bal door. Barel rent richting de bal. Barel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Zvieli geeft een lange en hoge pass. Daar is Cahlon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cahlon geeft een hoge lob. Damari rent richting de bal. Damari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Louzon passt de bal met de wreef. Shirzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shirzi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Shirzi kan niet meer verder spelen. Alterman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reel madreed 42%, DFGBD 58%.
reel madreed - DFGBD 1:0