Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DFGBD reel madreed
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Madosh heeft problemen om de bal te vangen. Alterman verovert de bal door een tackle van achteren. Alterman geeft een hoge lob. Mashraki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashraki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DFGBD - reel madreed 0:1

20e minuut.
Vilian rent richting de bal. Swissa verovert de bal door een tackle van achteren. Swissa passt de bal zonder na te denken. Mashraki heeft problemen om de bal te vangen. Mashraki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Swissa bereikt de bal nog maar net als eerste. Swissa passt de bal in één keer door. Salama bereikt de bal nog maar net als eerste. Salama haalt uit met een fantastische trap. Halevi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

28e minuut.
Halika met de inworp. Alterman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ratzabi. Ratzabi krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Kapeta kopt de bal weg. Sandor speelt de bal door. Klungelig pakt Kapeta de bal. Mashraki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashraki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DFGBD - reel madreed 0:2

29e minuut.
Ratzabi is nu in balbezit. Mashraki onderschept slim de pass. Swissa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashraki is nu in balbezit. Mashraki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DFGBD - reel madreed 0:3

34e minuut.
Mashraki is nu in balbezit. Abuksis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashraki onderschept slim de pass. Mashraki draait met de bal, schiet en ... Tzimet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DFGBD 62%, reel madreed 38%.
DFGBD - reel madreed 0:3

66e minuut.
Zvieli met de inworp. Alterman heeft problemen om de bal te vangen. Alterman passt de bal met de wreef. Halika rent richting de bal. Halika geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DFGBD 43%, reel madreed 57%.
DFGBD - reel madreed 0:3