Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
הפועל בני ברק eyali
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Koperli geeft een hoge lob. Laban bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachayssi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nachayssi krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Danan is nu in balbezit. Danan geeft een hoge lob. Fadida rent richting de bal. Alterman onderschept slim de pass. Alterman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Nachayssi is nu in balbezit. Laban onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nachayssi. Nachayssi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

36e minuut.
Danan onderschept slim de pass. Laban bereikt de bal nog maar net als eerste. Danan onderschept slim de pass. Alterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Alterman schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Gutman met een sublieme pass. Sarsur rent richting de bal. Danan verovert de bal door een tackle van achteren. Gutman onderschept slim de pass. Gutman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
הפועל בני ברק - eyali 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: הפועל בני ברק 52%, eyali 48%.
הפועל בני ברק - eyali 1:0

61e minuut.
Gutman kopt de bal weg. Klungelig pakt Perets de bal. Geva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarsur onderschept slim de pass. Sarsur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Geva probeert de bal aan de voet te houden. Gutman is nu in balbezit. Met opzet legt Koperli zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Koperli moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Koperli schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Gutman raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: הפועל בני ברק 48%, eyali 52%.
הפועל בני ברק - eyali 1:0